Gym ijburg 

The Power Lifestyle is een performance training- en coaching gym op IJburg Amsterdam. Wij bouwen met onze members aan een gezond, fit lichaam en een krachtige mindset. Wij staan voor het creëren van krachtig resultaat en bouwen met onze members aan een gezond en fit lichaam en een krachtige mindset. 


Gym vs. Sportschool

Vooropgesteld: er is niets mis met een sportschool waar je komt voor een groepsles of een training en waarna je weer doorgaat met de rest van je dag. Maar in onze gym gaan we een stap verder. Wij zijn oprecht betrokken bij onze members en focussen in onze programma’s samen met hen op krachtig resultaat.

WAAROM KIES JE VOOR ONZE GYM OP IJBURG


Wij zijn er voor mensen die klaar zijn met de eeuwige cirkel van hopen, wensen en proberen. Wij zijn er voor mensen die hun mouwen op willen stropen en op komen dagen voor hun leven. Als je dit zo leest, klinkt het wellicht wat zwaar maar dat is het zeker niet.

Wees eerlijk, is het niet eeuwig zonde als je het grootste deel van je leven slechts bezig bent met óverleven? Leven van weekend naar vakantie en gedachteloos door de beweging heen gaan?
Als je voor ons en onze gym kiest, zul je in ons programma ervaren dat je leert incasseren. En precies dát is een vaardigheid die je verder helpt richting het doel dat jij voor ogen hebt. Wanneer jij jouw vermogen om te incasseren vergroot, zul je uiteindelijk minder stress ervaren, oprecht aanwezig kunnen zijn voor je omgeving, meer focus hebben en productiever en effectiever handelen. Je leert om weer verantwoordelijkheid te pakken voor jouw eigen leven. Je leert om je niet langer te laten leiden door omstandigheden maar om de regie terug te pakken!

Kiezen voor ons, gaat verder dan alleen werken aan een fit en krachtig lichaam.


Wij werken in ons programma aan de 4 pijlers, namelijk:


  • Gezondheid
  • Persoonlijk leven
  • Relaties
  • Zakelijk leven


Deze pijlers zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zij vormen de basis om duurzaam te bouwen aan een fit en krachtig lichaam en mind. In ons programma focussen we op het transformeren van jóuw fundament. Want op een stevig fundament, bouw je de mooiste dingen. Ben jij klaar voor de uitdaging om je leven op alle vlakken te verbeteren? Twijfel dan niet en boek hieronder een vrijblijvende telefonische sessie met The Power Lifestyle in. In deze sessie overlopen we hoe wij jou het beste kunnen helpen en kan je terecht met al je vragen!