HET TEam

ricardo martins | FOUNDER OF THE POWER LIFESTYLE  

Een geboren en getogen rasechte Amsterdammer met een voorliefde voor sport, gezondheid en het helpen van mensen. 

Als jochie van 12 met overgewicht ben ik door mijn buurman de boksring ingesleept, waar mijn liefde voor de bokssport is ontstaan. Mede door het vallen en opstaan, zowel binnen als buiten de ring, is mij enorm veel discipline, wilskracht en focus bijgebracht. 

Mijn omgeving zal mij omschrijven als een doorzetter; een betrokken persoon die begripvol is en altijd de waarheid spreekt ook al is deze niet altijd even leuk. Deze ontwikkelde en deels natuurlijke karaktereigenschappen hebben mij doen beseffen dat je fysieke gezondheid mentaal begint. 

Om écht een blijvende bijdrage te kunnen realiseren, heb ik mij daarom door middel van scholing en gezonde nieuwsgierigheid ontwikkeld tot Performance Coach. Zowel als mens, coach en ondernemer hanteer ik brutale eerlijkheid als kernwaarde. Dit kan oncomfortabel zijn, maar dat is precies wat we willen, want juist dáár zit ontwikkeling en ruimte voor verandering.

Vanaf 2017 werk ik met High-End Coaches binnen in mijn vakgebied om te groeien als mens en ondernemer. 


'The quality of your life is demonstrated in the results you are willing to create'

bianca van beijnhem-bakker | trainer the power lifestyle

Een enthousiaste en sportieve vrouw die het vak van trainer met veel plezier en passie uitoefent. 
In deze hectische tijden ervaar ik dagelijks hoe belangrijk het is om structureel tijd voor jezelf te maken. 

Je kunt een hoop ballen in de lucht houden maar dit lukt alleen als je zorgt voor een krachtig fundament. 
Te vaak zie ik dat mensen alles en iedereen prioriteit maken, maar daarbij zichzelf vergeten. Ik help jou bij het (her)vinden van balans door aandacht te besteden aan de drie pijlers onder een krachtig en vitaal leven: beweging, voeding en focus. Ik doe dit door samen met jou te kijken naar wat je nodig hebt maar ook door te ontdekken waar je enthousiast van wordt. 

Het behalen van resultaat vereist hard werken en is lang niet altijd comfortabel, maar plezier in het trainen en in het hele proces is daarbij minstens zo belangrijk.