ONZE members

Lees hieronder het resultaat en de ervaring van onze members.


Ric is een trainer die echt naar je luistert, die je fysiek uitdaagt, maar die er ook voor zorgt dat je mentaal sterker wordt. Jezelf uitdaagt, het beste in jezelf naar boven wilt halen.  Maar die je ook een spiegel durft voor te houden. Ik spar graag met hem zowel met de bokshandschoenen aan als mentaal, business, lifestyle wise. Gun jezelf een Ric!

Ricardo weet precies welke snaar hij moet raken om je met dat stapje extra te laten doen. Hij voelt feilloos aan in welke stemming je bent en stemt daar zijn trainingen op af, met als resultaat dat je altijd het maximale uit jezelf kunt halen zonder over je eigen grens te gaan als je dit zelf niet wilt. Voor mij is dit de schoonheid van en het beter worden in het boksen, zonder dat ik de behoefte heb om de agressie te beleven die een wedstrijd met zich mee zou brengen. 

Wekelijks met Ricardo sparren geeft me in- en ontspanning tegelijk, zodat ik daarna weer fris de werkweek in kan. Bij twijfel; doen!


For several years I took personal training lessons in boxing and strength training. The training was always at the right level and I made considerable progress with endurance, strength and with my boxing technique. Great place and trainer, always motivates you - even when you don't feel like working out. Would still train there if I hadn't moved abroad.


Wil jij net als onze members ook de doelen die je hebt realiseren? Klik op de knop hieronder!


The Power Lifestyle is een kleinschalige workout-studio met veel persoonlijke aandacht en een fijne sfeer. Ik volg hier al enkele jaren met veel plezier groepslessen.

Een paar maanden geleden merkte ik echter dat het voor mij (hoog) tijd was om een volgende stap te zetten. Ik was vaak moe, iets te zwaar en gestrest door een veeleisende baan in combinatie met een jong gezin. Na een persoonlijk gesprek met Ricardo ben ik gestart met een 90 dagen Personal Trainings-en Coaching traject. Dit was voor mij een schot in de roos.

De trainingen zijn gevarieerd en uitdagend maar voor mij is vooral de coaching de echte 'gamechanger' gebleken. In de coaching hebben we samen gekeken naar de patronen die ik (onbewust) heb aangeleerd en word ik uitgedaagd om eerlijk te kijken naar de verhalen en excuses die ik mezelf vertel. De coaching door Ricardo is oprecht, soms confronterend maar altijd respectvol en (niet onbelangrijk) met humor. Ik ben inmiddels ruim 7 kilo lichter maar ben uiteindelijk vooral blij met alle inzichten en handvatten die ik deze periode heb gekregen.

Dit traject is voor mij super waardevol gebleken en ik ga dan ook nog eens 90 dagen door. Ik raad het een ieder aan die echt klaar is om met zichzelf aan de slag te gaan!


Bij de Power Lifestyle kun je echt aan je doelen werken, geen flauwekul maar aan de bak! Ricardo is een fantastische trainer die zorgt dat je inzicht krijgt in wat je wilt bereiken. Pas na het 'wat en het waarom' volgt het 'hoe'. 

De begeleiding is persoonlijk, intensief en professioneel. Doordat fysieke training wordt afgewisseld met coaching is het voor iedereen weggelegd om echt het roer om te gooien.Het resultaat is blijvend.

Daarna of ernaast kun je bij de Power Lifestyle ook nog boksen, in de winter op locatie en in de  zomer  soms  ook wel.lekker buiten. Voor ons vrouwen ligt deze sport misschien niet zo voor de hand, maar ben je een keer geweest dan wil je er niet meer mee stoppen
Ik raad iedereen aan om de uitdaging met Ricardo Martins aan te gaan. Je zult er geen spijt van krijgen, je moet zelf het werk doen maar je staat er niet alleen voor.

Ook na afloop van het traject heb je voldoende tools om zelf de touwtjes definitief in handen te houden.


Gedurende een periode van 3 jaar heb ik een coach- en trainingstraject via Ricardo gevolgd. Door het leren herkennen van patronen die ervoor zorgde dat ik een ongezond leven leidde heb ik deze patronen middels zijn hulp weten te doorbreken. 

De coaching van Ricardo heeft mij laten inzien dat fysieke gezondheid echt begint met je mentale gezondheid. Je bewust worden van wat je denkt, eet en doet en hier ook brutaal eerlijk naar durven te kijken. Uiteindelijk ben ik ruim 20 kilo afgevallen en na dit doel bereikt te hebben voornamelijk blijven trainen om zo gezond, fit en vitaal als mogelijk te zijn. Zonder zijn hulp had ik dit blijvende resultaat nooit zo snel weten te realiseren.


Gelukkig geen massale sportschool, maar kleinschalig die jou de aandacht en hulp kan aanbieden die je nodig hebt. Een 1 op 1 training met een stuk coaching. 

Qua voedingsadvies ben je hier aan het goede adres, geen dieet advies maar een goede balans tussen trainen en eten. 5 maanden geleden heb ik besloten om in mezelf te investeren en ben zo blij dat ik dat gedaan heb. Inmiddels bijna 6 kilo lichter, en we gaan nog verder. Want zeg nou zelf, je hebt maar 1 lichaam waar je zuinig op moet zijn!

Wil jij net als onze members ook de doelen die je hebt realiseren? Klik op de knop hieronder!